Walk in

Seuraavan WALK IN tapahtuman ajankohta: xx.xx.xxxx (tulossa myöhemmin)

Astu sisään ja ota mustetta!

 

WALK IN on tapahtuma, jossa artistimme tekevät tatuointeja vailla ajanvarausta aamusta iltaan. Saapuessasi paikalle, saat jonotusnumeron ja arvion siitä, milloin itse pääset penkkiin. Muista, että nämä päivä ovat usein kiireisiä, joten arviot saattavat heitellä reilustikin.

 

Jonotustapoja on kaksi:
A) Jonotat seuraavalle vapautuvalle artistille

B) Voit jonottaa niin halutessasi tietylle artistille. Tässä tapauksessa pääset tatuoitavaksi omalla numerollasi, kun valitsemasi artisti vapautuu ja yleisjono on tasalla sinun jonotusnumerosi kanssa.

WALK IN päivinä suljemme ovet, kun ajat päivälle ovat täynnä. Vapaiden asiakaspaikkojen määrä katsotaan aina tapahtumakohtaisesti.

Pääsääntöisesti WALK IN päivinä tatuoimme artistiemme tapahtumaa varten piirtämiä kuvia. Nää kuvat ovat ennen tapahtumaa nähtävillä studiollamme, sekä Instagramissa ja Facebookissa.

Voiko WALK IN tapahtumaan tuoda oman kuvan?


Mikäli sinulla on pieni ja yksinkertainen kuva valmiina, voimme tehdä senkin. Jotta homma olisi reilua kaikkai jonottajia kohtaan, emme näinä päivinä piirrä sinulle uutta kuvaa, emmekä tee töitä joiden tekemiseen menisi tuntia kauemmin.

 

Saako tapahtumassa värikuvia?

 

Useimmiten kyllä. Keskustele asiasta artistisi kanssa. Kuvan pitää pysyä simppelinä myös värillisenä, joten välttämättä koko väripaletin kuvat eivät onnistu.