Walk in

Seuraava walk in tapahtuma järjestetään 9.5.2018

 

Walk In on tapahtuma, jonka periaate on, että tatuoijamme tekevät tatuointeja ajanvarauksetta aamusta iltaan.

Tullessasi paikalle saat jonotusnumeron itsellesi ja karkean arvion milloin tatuointiaikasi on. Huomioithan, että kyse on todella vain arviosta, joka voi heitellä reilustikin.

Jonotustapoja on kaksi:
A) Jonotat seuraavalle vapautuvalle tatuoijalle.
B) Voit halutessasi jonottaa tietylle artistille. Tällöin jonotusaikasi on eri kuin nk. ”yleisjonossa”. Pääset tatuoitavaksi kun yleisjono on tasalla oman numerosi kanssa ja valitsemasi tatuoija vapautuu.

Ovet suljetaan kun asiakaspaikat kyseiselle päivälle ovat täynnä. Asiakaspaikkojen määrä katsotaan tapahtumakohtaisesti.

Pääsääntöisesti tatuoimme Walk Ineissä tatuoijien tapahtumaa varten piirtämiä kuvia. Nämä kuvat julkaistaan ennen tapahtumaa facebookissa sekä instagramissa ja ovat nähtävillä myös täällä studiollamme.

Teemmekö asiakkaiden omia kuvia?
Kyllä teemme, mikäli sinulla on kuva valmiina ja se on PIENI ja SIMPPELI. Emme siis piirrä paikanpäällä sinulle kuvaa emmekä tee töitä, joiden tekemiseen kuluu tuntia kauempaa. Se on reilua muita jonottajia kohtaan.

Saako tatuointiin värejä?
Useimmiten kyllä. Keskustele asiasta sinua tatuoivan artistin kanssa. Koko väripaletin kuvat eivät onnistu. Kuvan pitää pysyä simppelinä myös värillisenä.