Hinnasto

Hinnasto

Minimihinta Ink Carnevalin tatuoinneilla on 80€. Kaikki tatuoinnit hinnoitellaan kuva kohtaisesti. Ota siis meihin yhteyttä, kerro ideasi, paikka mihin kuva tulee ja noin koko. Jos sinulla on jotain referenssi kuvia niin laita ne mukaan viestiin.

info@inkcarnival.fi


Maksuvälineinä meillä käyvät käteinen, kortti ja mahdollista on myös maksaa osamaksulla. Osamaksusopimiksista meillä vastaa klarna eli osta verkkokaupasta lahjakortti itsellesi haluamallesi summalle.

Myymme  lahjakortteja, joita voit ostaa suoraan paikanpäältä tai TÄSTÄ saat lahjakortin vaikka heti!

Kun olemme varanneet sinulle ajan tulee sinun maksaa varausmaksu 50€. Varausmaksu tulee olla suoritettuna viimeistään viikkoa ennen aikaasi. Voit maksaa varausmaksun käymällä meillä tai netissä tästä

varausmaksu hyvitetään sitten tatuointisi hinnasta kun maksun aika koittaa. Eli jos tatuointisi maksaa 200€ ja olet maksanut varausmaksun 50€, maksat tatuoinnista sen teon jälkeen 150€. Miten menetät varausmaksun? Mikäli et tule sovitulle ajallesi etkä ilmoita peruutuksesta tai ajan muutos toiveesta viimeistään edellisenä päivänä, varausmaksu palaa siinä. Tällä hetkellä elämme erikoisia aikoja, jos aamulla huomaat olevasi kipeä etkä pääse varatulle ajallesi, et menetä varausmaksua vaan siiretään aikaa paremmaksi. Mikäli sinulla on lahjakortti, ilmoita varauksen yhteydessä lahjakortin numero jolloin ei tarvitse varausmaksua maksaa.